onsdag 14 februari 2018

Silverljusstakar i ett vackert hem

Det är alltid lika roligt att få se produkter som beställts från Longcoast Living hemma hos våra kunder! Den här vackra bilden kommer från en kund som beställt ljusstakarna i silver, visst passar de fint? Följ gärna hennes Instagramkonto för fler inspirerande bilder från hennes hem. @ingelawestinhomeLjusstakarna är i silverpläterad mässing och kommer från svenska märket Miccis House. De är tillverkade efter förlagor från grundarens föräldrahem (Micci af Klercker) och i vår webbshop hittar du förutom ljusstakar i silver eller mässing; vägglampetter i mässing och silver, spegellampett i mässing även krukor och dekoration i mässing.
Krukan i hamrad mässing passar perfekt som orkidékruka eller annan växt.Ljusstaken No. 8 i mässing finns i två storlekar och är väldigt vacker.


En vägglampett är en fint sätt att pryga en vägg och lyser upp både när ljuset är tänt eller släckt då mässingen reflekterar ljuset i rummet.


Den silverpläterade, runda mässingslampetten finns i två storlekar. Häng den för sig själv eller i par, den är lika effektfull vilket som!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar