söndag 11 februari 2018

Hitta inredning i din favoritfärg

I vår webbbutik har vi även delat in alla produkter efter färg. Detta hittar du under "Stilar" och är till stor hjälp när du letar inredning i en spreciell färg. Kanske i blått och turkost? Kika in och se vad du hittar!
Blå sammetskudde i petroliumblått med broderat mönster mönstrade tygservetter från Chamois. Fatet på fot från danska märket G&C hittar du här.


Blått är tidlöst och vackert. Kinesiskt porslin har verkligen fått en renässans och passar såväl i det klassiska som det moderna hemmet. Blått och vitt porslin hittar du här. Den blå sammetskudden och pläden med paisleymönster kommer från Chamois och du hittar dem här.Våga välja en blå slampkärm till din lampa! Både lampfoten Honolulu Pewter och lampskärmen kommer från Watt & Veke och du hittar dem i vår webbshop. Skärmen skiftar från blått till blågrönt.

Eller kanske föredrar du att inreda i brunt och beige?


Att inreda med en bas i naturtoner är en bra idé då du med enkla medel sedan kan förändra efter säsong. Lägg till blommor och någon färgade kudde till sommaren, de flesta färger passar som accentfärger. Till hösten tar du bort de starkaste färgerna och gör det ombonad med lite mer dämpade accentfärger. Inredning i naturmaterial såsom trä och rotting skapar värme i hemmet. Rottingprodukterna på bilden kommer från franska märket Baolgi och du hittar det i vår webbshop . 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar