torsdag 15 februari 2018

Klassiskt och snyggt i rotting

Vi har fått leverans av underbara produkter från franska märket Baolgi och alla produkterna väcker verkligen ha-begär! De är fint flätade vilket gör den hårda och tåliga och håller i många år både när det gäller stil och kvalitet. Den lackade ytan ger ett bra skydd; de tål till och med att sköljas med vatten utan att ta skada. Naturligtvis ska de dock inte läggas i blöt eller utsättas för vatten under någon längre tid.

Rund bordstablett i brun rotting från Baolgi hos återförsäljare Longcoast Living. Kolonial inredning stil med brun rotting.

Bruna servettringar i rotting hos Longcoast Living.

Servettring och coaster i brun rotting från Baolgi hos återförsäljare Longcoast Living.

Glasunderlägg coasters i rotting.

Duka vackert och klassiskt med tallriksunderlägg, servettringar och glasunderlägg i brun rotting från franska märket Baolgi.En snygg bricka kan man ha till mycket!


Brun rotting passar fint i den koloniala inredningsstilen medan den vita rottingen för tankarna till New Englandstil eller ett sommarhus i the Hamptons.
De runda brickorna i rotting finns i 4 storlekar där den största mäter hela 50 cm i diameter.

Den snygga tidningskorgen är lika dekorativ i rummet som praktisk. Med sitt handtag är den lätt att ta med när du förflyttar dig mellan faviritplasterna!


Brickbordet som finns i både vit och brun rotting är väldigt lättplacerat och användbart.


Den kvadratiska servettkorgen är trevlig att ställa fram på bordet och praktisk att ta med ut i trädgården under sommarsäsongen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar