måndag 10 november 2014

Nu finns Munka Sweden i vårt sortiment!

Vi är glada att ha fått in de vackra produkterna i tenn och glas från Munka Sweden i vårt sortiment. Produkterna är tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i exklusivt tenn där varje produkt är unik. Sortimentet är en blandning av klassiska och nyskapande moderna modeller som håller i generationer. Därför är de perfekta gåvor i samband med jul, födelsedag, bröllops eller andra tillfällen när Du vill ge bort en personlig och exklusiv present som kan vara till glädje under många år! 

Skålarna "Alexandra" och "Babette" med sina bubblor är väldigt dekorativa och användbara.  Med "Alexandra" följer en innerskål i glas vilket gör att man även kan servera mat ur den. Eller varför inte ha vatten i den och fylla med avklippta rosenknoppar eller andra vackra blommor? Ytterkrukan "Barbro" är en riktigt snygg ytterkruka som passar såväl i det klassiska som det moderna hemmet.Den pampiga ytterkrukan "Läckär" med sitt lejonhuvud kan även användas som ishink på drinkbordet. Ljusstakarna "Hov" och "Kavaljer" håller den typiska gustavianska stilen med kvadratiska fot, kulfötter och pärlkrans. Vaserna på fot "Ulrika" och "Elenora" är perfekta för blomsterarrangemang, tillsammans eller var för sig. Nu till jul är det perfekt att alltid ha tändstickorna nära till hands och blir fina liggande på bordet i ett av Munkas tändstickfodral. En perfekt julklapp!


 Munkas tidlösa glasserie "Lagerkrans" på brickan består av handgraverade, gedigna glas som tål maskindisk. Glasen ligger skönt i handen och är otroligt vackra att duka med. Serien består av champagneglasvin- eller ölglas,  snapsglasselterglasdrinkglas samt en karaff och även små lyktor i frostat glas. 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar