onsdag 12 oktober 2022

Höstfint på bordet i ljuvliga färger och mönster från Chamois

 Höstnyheterna från Chamois är som vanligt alldeles underbara i huvudfärgerna Navy och Mustard. De nya mönstren heter Oriental och Cypress och går utmärkt att kombinera vilket är en av Chamois starka sidor. Duka upp med linneduken Oriental Navy och sedan matcha med linneservetterna Cypress i antingen Navy eller Mustard och du har en härlig höstdukning att välkomna dina gäster till. 

Linneduk Oriental Navy från Chamois
Bordsdukning med linneduk Oriental Navy från Chamois.

Linneservetter Cypress Mustard från Chamois
Linnesevetter i mönster Cypress.


Linneduk Oriental Mustard från Chamois hos återförsäljare Longcoast Living.
Blocktryckt linneduk Oriental Mustard från Chamois.



Mönstret Oriental är ett vackert blocktryckt mönster som trycks på naturfärgat linne. Sirliga detaljer i mustig Mustard (senapsgult på gränsen till ochra). Här syns en vackert senapsgul tallrik från svenska Ståhl.

Linneduk Cypress Rose med blocktryckt mönster från Chamois.

Mönstret Cypress är ett lite mindre och mer repetitivt mönster på linne med en vacker bård. Här syns linneduken Cypress Rose från Chamois som du hittar hos återförsäljare Longcoast Living.

Linneduk Oriental Mustard
Ett dukat bord blir knappast vackrare än så här! Här har stylist Eva Lindh stylat ett bord redo för skördefest. Den fina linneduken från Chamois i mörkt senapsgult ger en varm och ombonad känsla.
Matcha gärna dukarna Oriental och Cypress med linneservetterna Cypress för en komplett och vacker bordsdukning.

Hos Longcoast Living ( webbutik )hittar du ett stort utbud av dukar i bomull och linne från Chamois samt deras kuddar / kuddfodral i vackra färger och mönster. Vad kännetecknar en lyckad bordsdukning? Det måste väl ändå vara att få gästerna att känna sig välkomna och att det känns lite extra lyxigt att få sätta sig till det dukade bordet? När värden eller värdinnan har lagt lite extra omsorg kring dekorationer, dukning och det som serveras känner man sig som gäst extra välkommen!


www.longcoastliving.se



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar