onsdag 3 april 2019

Indian Summer- sommarens härliga kollektion från Chamois

Sommarens kollektion från Chamois heter Indian Summer och bjuder på underbara textilier i blått, olivgrönt, svart och persika. De vackra mönstret ramas in av en enfärgad bård på dukar och kuddar och inbjuder till somriga bordsdukningar i trädgården eller inomhus. I sommarens kollektion har man ersatt det för Chamois annars så typiska paisleymönstret med ett vackert, lite slingrande blommönster. Servetterna matchar dukarna och har ett lite mindre mönster. Nytt för i år är lite större kuddfodral  i storleken 60x60 cm som är perfekta att kombinera med de mindre kuddarna.
Se hela kollektionen "Indian Summer"  här.
Sommardukar från Chamois.
Blommiga tygservetter för en vacker och inspirerande dukning.
Som alltid finns det matchande tygservetter till dukarna som säljs i 2-pack. Mönstret på servetterna heter Flower.

Indian Summer servetter i tyg här i olivgrönt.

Vackra kollektionen Indian Summer från Chamois köper du online hos Longcoast Living.
Visst kan svart vara somrigt! Kuddarna i kollektionen Indian Summer finns i två olika storlekar där den största som är 60x60 cm har en enfärgad bård.

Mönstrade dukar från Chamois i svart och vitt hos Longcoast Living.
Du hittar Chamois textilier hos återförsäljare Longcoast Living.
I kollektionen hittar du såväl bordstabletter och löpare för en dekorativ dukning.


Kudden Indian Blue från Chamois."Alla våra textilier är handtryckta med träblock ”blockprinting”. Ett tusenårigt textilhantverk. För en duk med bård använder vi 3–8 träblock beroende på mönster och antal färger. Varje duk trycks individuellt för hand. Blockprinting är en mycket hållbar teknik som använder endast lite vatten och elektricitet. Alla färger är milda färgpigmenter. Ett vackert hantverk som gör duken extra vacker med sina naturliga oregelbundenheter."

Charlotte Amlé, grundare av Chamois


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar