torsdag 12 oktober 2017

Bilder från butiken i Falsterbo

Här kommer lite bilder från vårt lilla showroom / butik i Falsterbo! Välkommen hit för inspireras eller shoppa, du hittar information om öppettider och vägbeskrivning här. Vill du ordna en shoppingkväll då vi håller öppet för bara dig och dina vänner? Maila oss gärna! Det mesta du ser på bilderna hittar du såklart även i webbutiken!

Höstnyhet i butiken: stolen Pixie i mörkt trä och flätad sits och rygg i läder. Tidningskorgen Glendale i kraftig bomullskanvas finns i flera olika färger och funkar även som vedkorg. I stolen ligger en underbart mjuk, stickad kudde från ELCE Stockholm med snyggt geometriskt mönster. I hyllan skymtar bordsklockan Bradford fram, lika funktionell som snygg!

Ytterligare en nyhet hösten 2017: kuddfodral i syntetläder med flätad look. De är försvinnande lika äkta skinn med sin tygd och realistiska utseende. Skapa en klassisk och exklusiv look i soffan till ett väldigt bra pris!

Doftljusen från Affari är utmärkta presenter eller att unna dig själv för lite väldoft hemma. Korgarna finns i tre storlekar och perfekta att förvara alltifrån kuddar, plädar och tidningar till ihoprullade handdukar i badrummet. Ananaslampan "Honolulu" har hunnit bli en riktig klassiker och går att kombiner med de flesta skärmar. Den finns även i mässing.


I den här hörnan syns några av våra produkter som kommer från Top Drawer. Med snygga och stilrena produkter i skinn, mocka och kraftig bomullskanvas erbjuder de både inredningsdetaljer och bruksföremål som håller över tiden; både i stil och kvalitet. 

Överst i hyllan står bestickhållare med 3 fack att fylla med knivar, gafflar och servetter. Matcha gärna med hållare för olja och vinäger i samma serie. Ha dem stående på bordet, buffén eller ta med ut i trädgården! Du hittar även ett flertal snygga och tåliga förkläden från samma märke. Många av produkterna från Top Drawer är dessutom perfekta att ge bort som present!

I butiken hittar du både lyktor och fina inredningsdetaljer! Snäckbollarna är riktigt stora och helt fantastiskt vackra.

Svart, vitt och zebra! Den zebramönstrade, broderade kudden finna i flera färger, du hittar dem här. Klssisk lampfot i svart och vitt kinesiskt porslin har här fått en vit, plisserad skärm men passar även med en stramare, vit eller svart, skärm. Faten i läder är utmärkta att ha stående på hallbordet och lägga av till exempel nycklar och annat smått i. Tavlan hittar du här.

 
Bordslampan Nantucket är en klassisk tripodlampa i blank nickel. Här syns den med en lampskärm i samma material (Nick XL), men den passar även fint med en lampskärm i textil. I stolen ligger kudden "Havana" i lite kraftigare, keliminspirerat mönster.

Paisleymönstrade dukar från Chamois´höstkollektion "Dawn". Höstens nyanser går i grönt och blått men är mattade som om dimman hade dragit in och dämpat färgerna. Och namnen; "Sea Blue" och  "Sea Foam Green", så inspirerande! Duka upp till höstmiddag och tänd en massa ljus och lyktor, laga värmande mat och umgås med familj och vänner!

Duken "Big Paisley" i färgen Sea Foam Green från Chamois höstkollektion Dawn.


Hjärtligt välkommen till butiken i Falsterbo eller webbutiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar