tisdag 5 april 2016

BALMUIR - klassiskt snygga skinnprodukter

Finska märket Balmuir är känt och uppskattat för sina klassiskt snygga och otroligt välgjorda produkter i skinn. Vi har sålt Balmuirs produkter sedan starten och har precis fått påfyllt med snygg förvaring i form av lyxiga smyckeskrin, tidningskorgar, slipsförvaring, klockskrin och mycket annat i cognacsfärgat skinn. Många av deras produkter är uppskattade presenter och är ett hett presenttips nu inför kommande bröllopssäsong till exempel! 
Nedan ser du ett urval, samtliga produkter vi säljer hittar du här.

För klocksamlaren är klockskrinet i skinn med glaslock som rymmer 12 stycken klockor är en given favorit. Det lite mindre klockskrinet med plats för 3 stycken klockor är en populär present liksom det snygga resefodralet i skinn för ett par slipsar som även har plats för manschettknappar. Smyckeskrinet i skinn finns i både som enkelt och dubbelt och är snyggt att ha framme på byrån.


För tidningsförvaring har vi olika tidningskorgar i skinn. "Kensington" finns i två olika storlekar medan "Jersey" finns i (M) och har dekorerats med rep och mässingsnitar.Brickorna i skinn från Balmuir är ursnygga allihop och det är form och storlek som får avgöra vilken man ska välja! Den runda brickan "Wellington" i cognacsfärgat skinn har ett snyggt handtag och mässingspännen på ena sida medan den rektangulära "Hamilton" har två handtag i mässing. Kvadratiska brickan "York" har dekorativa sömmar medan "Spencer" i mörkbrunt skinn är den minsta av dem alla. Samla dina favoritlyktor eller ljusstakar och låt brickan stå framme som en ljusbricka! "Winston" finns i tre storlekar och är till exempel snygg att ha på skrivbordet eller att lägga nycklarna på i hallen.
  

Detta och mer hittar du på vår hemsida under Balmuir!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar