onsdag 14 oktober 2015

Vacker höst med mönster i paisley och zebra!

Nu har vi fått hem en stor sändning med vackra textilier från Chamois!
Höstens vackraste dukning skapar du med pailseymönstrade dukar som finns i två storekar och i ett antal olika färger. Matcha gärna med kökshanddukar i samma nyans, de kommer i ett set med två stycken, en i paisley och en randig. 

Chamois paisleymönstrade dukar i varianterna: Big Paisley Forrest Green, Big Paisley Navy Blue, Big Paisley Red, Big Paisley Soft Beige, Big Paisley Aubergine och Big Paisley Charcoal Grey.

Duk "Big Paisley Aubergine" från Chamois.Set med matchande kökshanddukar; en paisleymönstrad och en randig.


För vardagsrummet eller sovrummet har vi fått hem ursnygga, handbroderade kuddfodral i zebramönster med enfärgat bakstycke. Dessa kan matchas med de enfärgade kuddfodralen i sammet. Att förnya med några kuddar är ju det enklaste inredningsknepet att förändra karaktären på ett rum efter smak och årstid!


Chamois är ett svenskt företag grundat av Charlotte Amlé med inredningsaccessoarer som kombinerar tusenårigt indiskt hantverk med nytänkande och modern stil, smak och funktion.
Chamois har byggt upp samarbete med hantverkare och familjeföretag i Indien där kunskap och tradition har gått i arv i över 150 år.
Tillsammans med dessa hantverkare har Chamois tagit fram sina unika designs och mönsterkombinationer som handtrycks med block print metod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar