onsdag 29 juli 2020

Stilfull belysning inne och ute

Från LightsOn Unplugged kommer en serie lyktor och lampor i stilren design som tål att stå både inne och ute. De är sladdlösa och laddas med en medföljande USB-sladd för att sedan lysa i upp till 30 timmar på en laddning. De har ett dimbart, behagligt sken som garanterat skapar den rätta stämningen när mörkret faller på! Både lyktorna och lamporna passar där det inte finns tillgång till eluttag, till exempel i badummet, i växthuset, i bokyllan, på trappen eller vid poolen, möjligheterna är oändliga. De är IP54 klassade vilket innebär att de tål att stå ute när det regnar!

Utomhuslampan Lucy från Lightson Unplugged hos Longcoast Living.
Lampan Lucy i antracitgrått passar fint på altanen. Letar du snygg utomhusbelysning hittar du flera snygga lampor och lyktor som passar den skandinaviska stilen från Lightson Unplugged. Du köper dem enkelt online hos Longcoast Living.


Lyktan Faro i vitt skapar mysig stämning vid soffgruppen.

Lampan Lucy är lika fin inomhus som utomhus!

Lyktan Faro från Lightson Unplugged laddas och ger sedan ett behagligt sken i upp till 30 timmar. Ljuset är dimbart och lyktan tål regn.

Lampan Lucy skapar rumskänsla även utomhus.

Lyktan Faro 47 är sladdlös och laddas med en USB sladd. Ljuset kan dimmas efter behov!
Hitta din favorit bland Faro och Lucy från Lightson Unplugged! Beställ enkelt online i vår webbutik: www.longcoastliving.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar