tisdag 26 mars 2013

"Coastal Style" eller "Colonial Style" - vi har detaljerna!

För en "Coastal Style" har vi fått in flera produkter i härligt blå toner! Fina lampskärnar och brickor från Hjertén & Hjertén i designen "Carnatic blå" samsas fint med textilier från danska Bungalow. 

För dig som gillar den koloniala stilen passar våra produkter i läder, mörkt trä, gröna och beiga textiler fint. Och glöm inte ananasen som detalj i inredningen!




fredag 22 mars 2013

Gör lite vårigt inomhus!

Även om inte våren har kommit till Sverige riktigt än så är den snart här. De små minivaserna i rökfärgat glas från PB Home är perfekta att sätta de första små vårblommorna som snart kommer titta upp ur jorden. Trevlig helg!











fredag 15 mars 2013

Fint till barnrummet

Ljuvlig rosa skärm från Watt & Veke till sammans med trollsländekrokar för ett sagolikt barnrum! Lampfoten heter "Haley" och kommer från danska G&C.


 Fina fotoramar med passepartout i antingen blå / vit eller rosa / vit textil. Även den perfekta presenten att ge bort när du är bjuden till dop eller födelsedag!


Söt stjärnkrok! Den blå/vit/beige rutiga skärmen "Signe" passar bra till lampfoten "Hill".

Fina bokstöd i trä med flygplan i metall som är en fin prydnad i såväl barnrummet som i tonårsrummet!


onsdag 13 mars 2013

Ananasfeber!

I "Veckans trendspaning" på Sköna Hems hemsida skrevs det nyligen om ananasen som inredningsdetalj med hänvisning till bland annat Longcoast Living. 
Förutom att ananasen är en fin inredningsdetalj rent utseendemässigt, har ananasen även sedan länge symboliserat gästfrihet och vänskap. Det är kanske därför inte så konstigt att det är en så flitigt avbildad frukt av arkitekter och hantverkare genom tiderna och en så populär inredningsdetalj än idag!



Efter inlägget på Sköna Hems hemsida tog en del av våra ananaser snabbt slut, men nu finns de åter i lager!
www.longcoastliving.se



måndag 4 mars 2013

Tulpanfrossa

Passa på att frossa i tulpaner medan det är säsong! I den här vasen får man plats med tre buntar, så du slipper välja mellan alla härliga färger - ta alla istället!
Glasvasen är 20x20 cm och kostar 395 kr.


lördag 2 mars 2013

"Shoppa på nätet" tipsar

I premiärnumret av den nya tidningen "Shoppa på nätet" som ges ut av Expressen / GT / Kvällsposten tipsas det som Longcoast Living i en trevligt skriven notis. I bilden syns bland annat de snygga produkterna i mocka från West Department. Lampfoten "Philippe" och skärmen kommer från Watt & Veke. Turkos kermik är en fräsch färgklick nu till våren och passar så bra till den broderade kudden "Dreamcatcher". Alla produkterna finns såklart att köpa hos Longcoast Living.
Vi tackar för ett fint inlägg!
Fortsatt trevlig helg!




fredag 1 mars 2013

Premiär!

Idag fredagen den 1 mars är det äntligen premiär för Longcoast Living´s blogg! LongcoastLiving.se säljer heminredning och livsstilsprodukter på nätet sedan 1 december 2012. Här på bloggen kommer du kunna hämta inspiration, få nyheter om vad som händer i butiken med mera!
Välkommen!

/ Longcoast Living